El Bloc dona 2.400 euros a tres entitats socials vinculades al poble

340

El Grup Municipal del Bloc de l’Ajuntament de Meliana, en un sopar de tancament de l’activitat del col•lectiu local abans de l’estiu, va fer efectiva la donació dels 2.435, 72 € corresponents al 20% de les seues indemnitzacions per l’exercici com a regidors i regidora de la corporació municipal durant el 2008 a tres associacions amb fins socials vinculades al poble: l’Associació de Discapacitats Intel•lectuals de l’Horta Nord-ASID, l’Associació d’Alcohòlics Rehabilitats de l’Horta Nord-AHNAR i l’Associació de Lesionats Medul•lars i Grans Minusvàlids Físics de la Comunitat Valenciana-ASPAYM.
En declaracions de Josep Riera, portaveu del Bloc, “este és un compromís que vam assumir els regidors i la regidora del BLOC com a mesura personal per a contrarestar els efectes de la crisi econòmica en un sector, el de l’atenció social, que més està notant-ne els efectes. Així, el sentit d’esta modesta aportació és poder donar el nostre suport econòmic a tres entitats vinculades a Meliana que treballen dia a dia, i de valent, en este àmbit social”.

L’acte de lliurament va tindre lloc en el sopar que tradicionalment celebra el col•lectiu local del BLOC abans de les vacances d’estiu. Un sopar típicament valencià, al carrer, a la fresca, que va aplegar un bon grapat de persones, entre elles diversos representants de les tres entitats obsequiades, segons les mateixes fonts.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.