El Bloc denuncia que l’Ajuntament ha contractat dos persones sense passar proves de selecció

357

En els últims mesos, l’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell ha contractat a dos persones: un professor per a l’Escola de Persones Adultes i un peó de manteniment. El Bloc del municipi ha denunciat, però, que ninguna de les dos persones ha passat cap prova de selecció i ni tan sols són veïns del poble.
Durant l’últim ple ordinari, celebrat el 12 de maig, la portaveu del Bloc, María José Amigó, va preguntar sobre la contractació d’un peó de manteniment i l’alcaldessa del municipi, Vicenta Bosch, segons el Bloc, “va respondre que es va seleccionar de la bolsa de treball municipal”.

Però, Amigó asegura que “no existeix cap borsa d’aquestes característiques a Bonrepòs i Mirambell i la persona seleccionada va acudir a les finestretes municipals a inscriure’s en la suposada borsa dos dies abans de la seua contractació”.

Segons afirma la regidora del Bloc, “o l’equip de Govern prefereix gastar-se els diners dels veïns del poble en pagar favors polítics o l’alcaldessa pensa que no hi ha persones preparades en el municipi”.

En Bonrepòs i Mirambell, les dades de desocupació del passat mes d’abril, reflexen que més d’un 20% de la població activa del municipi està buscant treball. “Si en estos moments de crisi, l’alcaldessa del poble tampoc ha consultat ni tan sols al Servef si hi havia veïns amb la formació necessària, queda clar que hi ha altres interessos més enllà de servir a la ciutadania”, considera Amigó.

Per al Bloc, “aquesta política no és nova a la població” ja que “des que el PSOE va assumir l’Alcaldia fa exactament dos anys, no s’ha fet cap convocatòria pública per cobrir treballs temporals”. Així, s’ha referit a una militant de joves socialistes que va ocupar un lloc de treball per al que no complia els requisits establerts en les bases.

Així, el Bloc ha anunciat que presentarà en el proper plenari una proposta demanant que “totes les contractacions de l’Ajuntament es cobrisquen mitjançant convocatòries públiques ben publicitades, perquè es puga presentar qualsevol persona del poble i es seleccionen els candidats més ben preparats”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.