El Bloc denuncia “l’abandó” de les tasques de manteniment

0
97
Bankia

L’agrupació nacionalista de Meliana ha criticat que les tasques bàsiques de manteniment del nucli urbà s’encontren en “estat d’abandó”, com els treballs de jardineria, reparació de voreres y calçades.
Segons explica el portaveu del BLOC, Josep Riera, esta situació “és molt evident, per exemple, en els accessos a l’estació del metro, una zona molt transitada pels melianers on els passos de zebra ara mateix són inexistents, amb els problemes i els perills que això comporta per als vianants i per als conductors”.

Una situació que es repetix en altres punts del municipi, com l’accés a l’Ajuntament o a la Casa de la Cultura. “L’abandó s’està agreujant en els últims mesos i, com a conseqüència, cada volta són més les reclamacions patrimonials al Consistori per part dels ciutadans –explica Riera- fet que suposa una despesa molt important per al consistori en indemnitzacions”.

Per aquest motiu, ha criticat l’organització de l’àrea d’Obres i Servicis de l’Ajuntament, “ja que no està clar quines tasques de manteniment corresponen a la brigada municipal i quines a les empreses subcontratades, que cada vegada son més”.

Per últim, Riera conclou que, ”a pesar que l’Ajuntament està destinant cada vegada més diners dels pressupostos municipals a manteniment i a la prestació d’estos servicis, els resultats són molt negatius, amb una sensació evident d’abandó”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here