El Bloc demana una còpia de l’acord de Govern signat per PP i Pavalur davant notari

0
40
Bankia

El Bloc-Coalició Compromís de Puçol s’ha dirigit a l’Alcaldia per a demanar còpia de tots els documents relacionats amb el pacte de govern que PP i Pavalur van firmar en la notaria del municipi el passat 9 de juny.
La formació considera que en un sistema democràtic no poden haver pactes de govern sense explicar i que la transparència en la informació d’interés general, com és este cas, ha de ser completa. Esta petició, a més, s’emmarca “en l’oposició seria, responsable, exigent i sense obstruccionismes” que els valencianistes han anunciat que portaran a la pràctica durant la legislatura. L’Alcaldia, per la seua part, s’ha compromés a facilitar al Bloc la documentació esmentada.

Per altra part, i de cara al Ple municipal sobre organització i funcionament de la Corporació, el Bloc-Coalició Compromís ha començat a perfilar les seues propostes. Tal i com vam dir durant la campanya electoral, i tenint en compte la difícil situació econòmica general, el Bloc no votarà a favor de que continuen existint els assessors, ni per a l’equip de Govern ni per als grups de l’oposició. A més, demanarà que el Govern done exemple d’austeritat i es rebaixe de manera substancial els salaris.

El grup de l’oposició ha informat que, quan conega la seua ubicació al Consistorio, comunicarà el seu horari setmanal d’atenció a la ciutadania i els diversos mitjans per a posar-se en contacte amb el grup. En este sentit, els valencianistes han posat en marxa un pàgina web com a mitjà de difussió i expressió del grup municipal i on centralitzaran tota la informació política oficial del grup. L’adreça és www.blocpuçol.net.

A més, han obert un nou correu electrònic per a atendre tot tipus de suggeriments i peticions ciutadanes (enricesteve.regidor@gmail.com) i en breu comunicaran també quin són els seus telèfons de contacte.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here