El Bloc demana un nou col·legi i el centre de salut en les esmenes presentades al Pressupost de la Generalitat

0
59

El grup parlamentari Compromís ha presentat un total de 1058 esmenes parcials al projecte de Llei de Pressupostos de la Generalitat per al 2012. La diputada Mireia Mollà ha assenyalat que “les esmenes presentades pel nostre grup recullen les reivindicacions en matèria pressupostària més bàsiques que es reclamen des de totes les comarques del País Valencià”.
Pel que respecta a Alaquàs, segons el portaveu del grup a l’Ajuntament, Vicent Forment, les esmenes tracten de potenciar fonamentalment les inversions en servicis bàsics, com ara un nou centre educatiu i el centre de salut.

Per tal de tirar endavant aquestes esmenes, Compromís proposa eliminar partides corresponents a grans esdeveniments, “perquè entenem que eixe model no porta enlloc, menys encara en un moment de crisi com l’actual”. Aquestes esmenes que afecten a Alaquàs formen part de les 1.058 esmenes que ha presentat Compromís al pressupost.

“Les nostres esmenes parcials marquen línies d’inversió reclamades des de fa temps per pobles i ciutats del nostre territori i intenten pal•liar grans carències en matèria d’inversió”, explica Mollà, qui afegeix que “la nefasta situació financera en què ha situat el govern del PP els comptes de la Generalitat han marcat uns pressupostos que considerem irreals i inservibles. És lamentable que en estos pressupostos es seguisca perseverant en destinar recursos públics a fastos innecessaris que només beneficien uns pocs”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.