El Bloc demana que s’incloguen als Pressupostos autonòmics la rotonda de la CV-300

0
105
Bankia

Els col•lectius del Bloc de Meliana i Foios, a través del seu grup parlamentari a les Corts, el Grup Compromís, han presentat una esmena als Pressupostos de la Generalitat perquè s’execute la nova rotonda que ha de millorar l’accés a estes dos poblacions de l’Horta Nord des de la CV-300, just a l’altura del carrer Juli Benlloch de Meliana.
Per al portaveu del Bloc de Meliana, Josep Riera, “es tracta d’una obra necessària i urgent que ha de millorar la seguretat viària i la circulació en un tram de carretera que es troba en males condicions i que, a més, està travessat per la Línia 3 del metro”. Així, l’esmena presentada contempla una inversió de 1, 4 milions d’euros repartits en dos partides de 700.000 euros durant els anys 2010 i 2011.

Com diu el regidor del Bloc de Foios, Sergi Ruiz, “este nou accés és fonamental per a Foios, ja que comunica millor el conjunt del poble amb la CV-300, especialment el sector sud, a més de l’institut de secundària i el poliesportiu municipal.”.

Cal recordar que este és un projecte de fa anys que la Generalitat ja va pressupostar al 2006 i que encara no s’ha executat. Segons Riera, “la inversió apareix i desapareix dels pressupostos de la Generalitat i, mentrestant, la circulació per la zona i els accessos als municipis són caòtics, a més de perillosos, per això esperem que el PP accepte l’esmena”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here