El Bloc demana que s’alce la prohibició de jugar a la pilota i anar en bici als parcs

0
115
Bankia

El col•lectiu del Bloc de Meliana ha posat de manifest el que considera una “incoherencia” que suposa que, als 8.500 m2 de parc remodelats als carrers Mestra Donderis i Salvador Giner, estiga prohibit jugar a pilota i anar en bicicleta.
El portaveu del Bloc, Josep Riera, explica que “en els pocs dies que porten obertes estes zones, hem pogut comprovar com el veïnat no entén com, després d’una inversió tan important, els seus fills ni tan sols puguen jugar a baló o entrar la bicicleta”.

De fet, entren per la porta que entren, i tinguen l’edat que tinguen, el primer que es troben és un cartell amb la prohibició. Per al responsable valencianista, “al remat, sembla que el PP ha pensat més en l’estètica del parc que en la seua veritable funcionalitat. Així, ens trobem amb molta extensió de gespa, però on no es pot jugar amb el baló”.

Només la remodelació d’estes zones ha costat 713.000 euros corresponents al Pla E o del 2009. Així, Riera proposa que es reconsidere la prohibició “i es permeta als més menuts l’accés de les bicicletes i dels balons perquè puguen disfrutar plenament d’estes zones”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here