El Bloc demana que part del diner del 10dB es destine a rebaixar la llista d’espera del Servei d’Ajuda a Domicili

0
40
Bankia

El col•lectiu del Bloc Nacionalista Valencià de Burjassot ha manifestat la seua satisfacció per la supressió del festival 10dB i la destinació dels diners a serveis socials decidida per l’equip de govern municipal. No obstant això, per al Bloc, hi ha prioritats socials que no apareixen entre les destinacions que l’equip de govern ha fet públiques com ara el Servei d’Ajuda a Domicili.
Segons el portaveu valencianista, Jordi Sebastià, “un dels problemes més importants plantejats en els serveis socials és la llista d’espera de la gent que ha demanat una ajuda per contractar el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD). Es tracta d’un servei fonamental, que ajuda a les famílies que tenen persones dependents a casa. Quan el Bloc aprovà els pressupostos del 2010 hi havia un augment previst per tal que no es creara cap llista d’espera perô l’augment no s’ha fet i ara hi ha famílies que necessiten deseperadament l’ajuda i no la tenen”.

Respecte al festival, Sebastià ha recordat que “els 10dB ja tingueren un retall des de l’any 2008 a proposta del Bloc, un retall dràstic que arribà a ser del 50% l’any passat i que, de nou a proposta del Bloc, destinà els diners estalviats a serveis socials”,

A més, ha assenyalat que la desparició dels 10dB “no és la primera en la història de la política cultural de Burjassot. Certàmens com el ‘Cicle de cantautors’ o ‘Burjarock’ van desaparèixer després d’algunes edicions sense cap explicació.

Per al Bloc, “són la mostra d’una política erràtica basada en la contractació de gran estrelles de l’espectacle i no d’una política cultural seriosa i consolidada. Fins que el Bloc no va ser necessari per l’equip de Govern, per exemple, no hi hagué una presència constant d’artistes valencians en la programació cultural”, ha assegurat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here