El Bloc demana que l’Ajuntament augmente el nombre de places d’aparcament de vehicles al carrer

0
54
Bankia

El Bloc d’Alboraia ha demanat a l’equip de govern que s’augmente el nombre de places d’aparcament de vehicles al carrer. Aquesta petició es dóna perquè veïns s’han dirigit al Bloc per tal de demanar una racionalització de l’espai públic que permeta l’estacionament de més vehicles en el carrer, sense que això provoque una minva de la qualitat de vida de les persones que transiten a peu pels carrers.
El partit valencianista, per mig de la regidora dell Bloc a l’Ajuntament d’Alboraia, Angels Belloch, creu que cal un estudi detallat de l’espai públic del municipi, i d’aquelles zones on hi ha major demanda d’aparcament, de forma que les noves peatonalitzacions es vegen compensades amb un augment de la possibilitat d’estacionar vehicles.

Belloch afirma que hi ha fórmules molt variades per a augmentar l’espai destinat a aparcament, sense que aixo repercutisca en la circulació tant de vehicles com de vianants. El Centre Històric, Palmaret, Rei en Jaume, San José Obrer, els voltans del Palau o Patacona són les zones on és més díficil aparcar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here