El Bloc demana mesures contra la contaminació acústica a Patacona per les traques de matinada en alguns restaurants

0
50

El Bloc d’Alboraia ha demanat mesures contra la contaminació acústica a Patacona, ja que durant alguns caps de setmana s’ha donat el dispar de traques en els restaurants de primera línia de costa durant la matinada. La regidora Àngels Belloch ha demanat per escrit que es prenguen mesures per garantir el descans dels més de 3.000 veïns de Patacona.
La formació nacionalista ha proposat mesures després de mantindre una reunió amb els veïns d’esta zona d’Alboraia que, a més, han insistit en la ncessitat de que es pinten les ratlles divisòries de carrils en el Camí Fondo que comunica els nuclis d’Alboraia i Patacona.

En el cas d’aquest camí, no existeix ni ratlla mitjana, ni ratlla exterior. S’ha demanat que es pinte tota la senyalització i també que es col•loque la senyalització vertical per indicar els estretaments del camí.

El Bloc d’Alboraia ha mantingut una reunió amb un grup de veïns de Patacona i les
conclussions de la reunió ja s’han plantejat per escrit per mig de la regidora Àngels Belloch, a les comissions informatives corresponents a l’espera que l’equip de Govern atenga les peticions dels veïns de Patacona.

Entre d’altres, també s’ha demanat que el carril bici del Passeig Marítim es pose en funcionament, i que es combine amb el servei de Valenbisi, que el Bloc ha demanat que arribe a Alboraia. També s’ha demanat la reparació de contenidors, ja que hi ha alguns que no estan situats on toca, i altres trencats, tant en l’Avinguda Mare Nostrum, com a Blasco Ibáñez, o en l’edifici de vivendes colindant al Camí Fondo. En l’edifici del Camí Fondo cal un contenidor per a reciclar vidre en l’eixida al camí.

Altres queixes fan referència a les dificultats dels veïns per creuar el carrer Mare Nostrum perquè els vehicles aparcats no deixen visibilitat i els vehicles passen a alta velocitat. Segons el Bloc, cal buscar alguna fórmula per a augmentar la seguretat. Altra queixa fa referència a la dificultat en canviar el sentit o desviar-se cap a València des de l’Avinguda Blasco Ibáñez, ja que fins ara s’ha d’anar fins a la rodona situada junt l’IES Patacona. El Bloc ha demanat que es busque una solució millor i més curta.

El Bloc també ha demanat que es netege un femer incontrolat pròxim al càmping de Patacona, el qual només es neteja en les grans ocasions (per exemple, en la Festa dels Peixets). Finalment, el Bloc denuncia que hi ha aigüeres que vessen directament de les terrasses dels edificis al Passeig Marítim, i cal evitar aquesta situació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here