El Bloc demana la continuïtat de l’Escola d’Adults d’Alboraia

325

El Bloc d’Alboraia demana la continuïtat de l’Escola d’Adults d’Alboraia la qual, en els pressupostos aprovats pel PP en majoria absoluta, queda extinta. Ahir els alumnes es concentraren davant l’EPA per a donar suport a aquest servei que té ja 24 anys.
Segons el Bloc, l’equip de govern planteja en el seu pla de viabilitat econòmica el no asumir la despesa de l’EPA com a forma d’estalviar, algo que aquesta formació “no pot compartir”.

“L’EPA ha demostrat durant els seus quasi 25 anys existència la seua important funció social d’integració i dinamització. A més a les altures de l’any que estem l’equip de govern no ens ha informat de què va a fer amb l’EPA. Sabem que la seua voluntat, segons consta en els pressupostos és no gestionar l’EPA, és desfer-se d’ella”, han afirmat.

En la concentració d’ahir es demanava que l’Ajuntament establisca un conveni singular amb la Conselleria d’Educació, per fer que el servei continue en Alboraia, amb titularitat municipal i assolint la conselleria el cent per cent del pressupost.

La regidora del Bloc, Àngels Belloch, va estar present en la concentración i va manifestat que “és lamentable que el PP que en 2007 defenia uns pressupostos que eren els segons més grans de la provincia de València ara no vulga asumir un conveni singular perquè diu que no té diners per a avançar diners”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.