El Bloc demana enderrocar els paellers a la Canyada del Conill i la Marxadella

0
79
Bankia

El portaveu de la formació al municipi, Vicent Beguer, assegura que “hem d’apendre de desastres ecològics com el de Benicolet, i el que és més important previndre la seguretat dels més de 10.000 residents d’El Vedat i la Marxadella”.
Per a Beguer el darrer incendi a Benicolet, on s’han cremat més de 1.500 hectàries, són una mostra del que pot succeir a Torrent si no es prenen les mesures oportunes, i això comporta l’enderroc d’aquestos paellers actualment reservats per a fer foc a El Vedat i la Marxadella, Beguer recorda al govern del PP que més de 10.000 veïns i veïnes viuen en la principal massa boscosa del terme.

A més el portaveu del Bloc considera que la máxima afluència d’estos llocs és en períodes estivals, on la Generalitat Valenciana ja prohibeix qualsevol tipus de foc des de l’1 de juny. Enderrocant els paellers s’evitaria que alguns usuaris per desconeixença de la llei o per obviar-la encenguen focs que podrien produir danys irreparables al medi ambient i als residents d’El Vedat i la Marxadella.

Segons Beguer aquestes àrees d’esplai públic haurien de potenciar-se i millorar-se per tal que els seus usuaris gaudisquen de les mateixes però sense posar en perill la natura o les persones que conviuen dins o prop d’ella. © HortanoticiasDejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here