El Bloc demana contenidors per a que penyes, clavaries i filaes puguen reciclar en festes

0
78
Bankia

El Bloc d’Alaquàs ha demanat a l’Ajuntament que tinga en compte el fem que les penyees, clavaries i filaes generen en festes i, en conseqüència, ubique contenidors d’envasos, vidres i paper prop dels diferents locals dels col•lectius festers del poble.
El secretari local del Bloc d’Alaquàs, Vicent Forment, ha manifestat que “estem prop del començament de les festes de setembre i des del Bloc trobem a faltar la manca de sensibilització per part de la Regidoria de Medi Ambient pel que fa a la recollida de fem en estos dies de festa”.

Durant les festes majors s’utilitza una gran quantitat d’envasos (ampolles i gots majoritàriament) i “els diferents col•lectius festers sovint tenen problemes per carrejar estes voluminoses bosses de fem fins als contenidors de reciclatge”, assenyala el Bloc.

“Moltes de les penyes i col•lectius festers de la ciutat s’ubiquen al centre del municipi, allí on els contenidors de reciclatge són escassos i, per això, calen els contenidors d’envasos, vidres i paper prop dels diferents locals dels col•lectius festers del poble”.

Així, el Bloc ha proposat un repartiment de contenidors de reciclatge per les àrees amb concentració de penyes i col•lectius festers. Segons explica la formació política, estos contenidors deurien ser repartits per l’empresa adjudicatària del conveni de retirada del fem, uns contenidors de menor mida que els contenidors normals, tenint en compte que la gran part dels locals festers es troben al centre del poble, on el carrers son prou més estrets.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here