El Bloc de Meliana vota a María Pilar Asensio com a nova secretària local

1419

El col•lectiu del Bloc de Meliana, d’acord amb els estatuts del partit, ha celebrat el Congrés Local per a elegir la nova executiva que, per unanimitat, estarà encapçalada per Mª Pilar Asensio Margaix com a secretària local.
Esta dona valencianista acumula una experiència important en l’àmbit de la política municipal ja que és regidora a l’Ajuntament de Meliana des de 1999, on ha exercit les responsabilitats de les àrees de Serveis Socials, Dona i Festes. A més, en l’àmbit professional, durant anys ha coordinat equips en una indústria ceràmica important de la comarca.

Ara, té disponibilitat i ganes per a ser la primera dona que, des d’esta nova responsabilitat, done un nou impuls a l’acció política del Bloc a Meliana. Com a secretari d’Organització, comptarà amb el treball de Pere Cano, historiador i professor de Secundària.

Després de ser escollida, Asensio ha afirmat que “el col•lectiu de Meliana té una trajectòria política molt bona. S’ha treballat bé tant en el govern com en l’oposició i això s’ha d’agrair a tota la gent del Bloc que ho ha fet possible”. De fet, el partit valencianista va governar en les dos legislatures anteriors, exercint l’alcaldia, i ara és el principal partit de l’oposició.

“El Bloc és un partit que fa política de baix cap a dalt, acostat a la gent, i en què tots que hi participen tenen un paper i un lloc en l’organització. Ara, el nou impuls és fer més poble i més Bloc”, ha explicat la nova secretària local.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.