El Bloc d’Alboraia elegix la seua nova executiva

0
187

El Bloc d’Alboraia ha elegit la seua executiva local en un congrés extraordinari on la nova direcció s’ha marcat l’objectiu d’intensificar el treball pels alboraiers i les alboraieres, tant en l’Ajuntament com al poble, reforçar el projecte polític del Bloc, continuar enfortint la marca Compromís, diferenciar més clarament el treball institucional en l’Ajuntament del treball en el col·lectiu i consolidar el Bloc Jove al municipi.

nova-executiva-bloc-alboraiaLa nova executiva està formada per Àngels Belloch (secretària local i de Finances), Miquel Solís (secretari de Serveis Municipals i representant de Patacona), Mábel Redondo (àrea de Comunicació), Agustí Hernàndez (Organització) i Josep Roda (secretari d’Acció Electoral i Implantació).

A nivell intern, els últims anys el Bloc no ha deixat de créixer en militants i simpatitzants al municipi. En aquest sentit, la nova direcció local s’ha marcat com a objectiu fer arribar el projecte a més veïnes i veïns d’Alboraia.

Al Congrés Local, celebrat en el saló de plens de l’Ajuntament d’Alboraia, es va aprovar per unanimitat l’informe de secretaria i l’informe econòmic. La candidatura de consens que es va presenar a l’executiva va ser aprovada per tots els vots a favor, menys una abstenció.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here