El Bloc d’Alboraia demana que el PP baixe “immediatament” el sou a regidors, grups i alliberats

0
94
Bankia

La regidora del Bloc a l’Ajuntament d’Alboraia, Àngels Belloch, ha demanat a l’equip de govern del PP que reduïsca el sou als seus regidors, les partides dels grups municipals i despedisca al personal de lliure designació. Per a Belloch, aquestes mesures haurien de ser per donar exemple “ja que molts ajuntaments i altres institucions estan aplicant mesures d’estalvi que afecten els sous dels càrrecs electes”.
Belloch posa com a exemple la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, la qual ha recomanat baixar les retribucions en ajuntaments i diputacions. A Alboraia hi ha regidors del PP que cobren quantitats “astronòmiques”, a judici del Bloc, siga perquè estan alliberats a jornada completa, siga perquè per 10 hores de treball setmanal cobren 1.500 euros bruts mensuals. Per al Bloc, aquestes situacions s’haurien d’acabar.

Al mateix temps, el Bloc també proposa eliminar el personal de confiança que té contractat l’equip de Govern, així com reduir les partides destinades als grups municipals de l’Ajuntament i que serveixen per a finançar una part del funcionament dels partits polítics triats i representants al Ple municipal amb el vot dels ciutadans (PP, PSOE, BLOC i CIALBO). Concretament, el PP rep per aquest concepte al voltant de 50.000 euros anuals de diners públics.

El Bloc d’Alboraia manifesta que l’austeritat en les despeses “hauria de ser un principi en les administracions públiques independentment de situacions cojunturals econòmiques més crítiques”, ha dit la regidora Angels Belloch.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here