El Bloc creu que els termes del pacte PP-Pavalur supedita l’interés general a les exigències “d’uns pocs”

210

Després de 40 dies d'espera, l'equip de Govern de l'Ajuntament de Puçol ha facilitat a la coalició Bloc-Compromís el document en què figuren els termes del pacte de govern que PP i Pavalur van firmar en la notaria. A partir d’una primera lectura, el Bloc considera que es tracta “d'un garrafal error polític perquè supedita de manera escandalosa l'interés general del municipi a les exigències d'una formació que no actua com a partit polític sinó com a simple grup de pressió d’uns pocs”.
“Ara entenem millor perquè al PP li ha costat tant de temps facilitar-nos la còpia d'un pacte que vam ser els primers a demanar i que mai s'hauria d'haver firmat en eixos termes per simple prudència política”, insisteixen des del Bloc.

Encara que la formació assegura que desitja l’efectiva integració de les urbanitzacions en la vida municipal, “les actituds auto-excloents de Pavalur provoquen el contrari, busquen el seu aïllament de la localitat, cosa que lamentem”, explica.

Així, la coalició ja ha advertit que va a avaluar, punt per punt, el cost econòmic de les clàusules d'este acord, que considera “irrealitzable per honerós i discriminatori amb la immensa majoria del nostre municipi”.

El Bloc-Coalició Compromis ha manifestat la seua “estupefacció en comprovar que el PP local ha confós estabilitat municipal amb l'entrega d'un xec en blanc a Pavalur, i això no té res a vore amb les promeses de moderació i austeritat que vam escoltar durant la campanya electoral”.

Per tot això, el Bloc-Coalició Compromís manifesta la seua oposició a un pacte que els seus firmats “no s'han dignat encara a explicar detalladament a tota la població per transparència”. A més, ha anunciat que va a vigilar “molt de proa” tot el que es deriva d'este acord “per a denunciar tots els greuges comparatius que conté, el primer dels quals és la cessió a una única part del municipi, les urbanitzacions, de la quarta part del que es recapta d'IBI”.

“En moments de crisi econòmica general com els que vivim, els qui més tenen més haurien d'aportar a les arques municipals”, considern des del Bloc, “però PP i Pavalur han decidit tot el contrari, i això va a tindre un impacte molt negatiu en el benestar de la majoria de la ciutadania de Puçol, que no es mereix este tracte per part de l’Ajuntament”, lamenten.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.