El Bloc-Compromís de Meliana critica l’increment d’un 40% al preu del bo anual del metre per als majors

507

metrovalencia-pobla-de-farnals_thumb.jpgEl Bloc-Compromís de Meliana considera “abusiu” l’augment del 40% del bo Metro per a les persones majors i discapacitades. Si l’any passat van pagar 50 euros, després d’aplicar ja un fort augment respecte dels anys anteriors, un any després, “en plena crisi econòmica, i quan les economies familiars estan més afectades, les persones majors pagaran 70 euros”.

Per al portaveu del Bloc-Compromís, Josep Riera, “esta decisió demostra molt poca sensibilitat per les persones majors i discapacitades, un dels sectors que més està patint la crisi”. Per als valencianistes, esta decisió és un “engany més” del Partit Popular, que es va presentar a les eleccions del 2011, ja en plena crisi, prometent que l’Ajuntament assumiria el bo metro i no ha parat d’aplicar augments abusius.

“Sorprenen les explicacions del govern del PP, que ha justificat la decisió com una mesura de “sensibilització”. Per a Riera esta justificació sembla més una burla, precisament les persones majors són de les més conscients dels efectes de la crisi i de la necessitat d’administrar bé els diners, ja que moltes d’elles estan ajudant amb les seues pensions els fills i els néts”, ha declarat Riera.

Segons el regidor, “este castic a les persones majors té encara menys sentit si tenim en compte que l’Ajuntament de Meliana va tancar l’exercici del 2012 amb un superàvit de més de 400.000 €”. Per a Riera, això demostra que es podrien fer modificacions en les partides dels pressupostos del 2013 perquè les persones majors i discapacitades no hagueren de pagar tant per un bo que hauria de facilitar la seua mobilitat i l’ús d’un transport públic com és el metro.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.