El Bloc-Compromís creu que el govern del PP posa en perill els servicis municipals amb l’amortització de places

0
82
Bankia

El Govern del PP a Meliana ha aprovat en l’últim ple l’amortització de tres llocs de treball i, per tant, el despatxament de les tècniques de joventut, educació i promoció del valencià. Per al portaveu del Bloc-Compromís, Josep Riera, “tant en l’expedient com en el ple han justificat la decisió amb un comunicat escuet en què fan referència a la reorganització dels servicis i a l’estalvi”.
Tot i així, Riera assenyala que, “el més preocupant és que el portaveu del PP i regidor de Personal, Pedro Cuesta, no ha sabut explicar en cap òrgan com s’organitzaran i es prestaran ara estos servicis.”

“La improvisació s’ha constatat des que els populars van iniciar este tema. Així, en la Mesa de Negociació on el van portar per primera volta, 5 d’octubre, el justificaven per la necessitat de retallar en el capítol 1 de personal, però alhora que comunicaven la supressió d’estos tres llocs de treball, de personal laboral, proposaven la creació d’una plaça de funcionari del grup A1, prou més costosa”, explica Riera, qui constata que, “al poc de temps, com el tema no se sostenia de cap manera, van haver de fer marxa arrere, almenys per ara, en la creació d’esta plaça de funcionari en una Mesa posterior”.

Segons el portaveu del Bloc, encara que parlen de reorganització, “no hi ha cap informe d’Intervenció que justifique ni quantifique la mesura, ni tampoc cap informe de Secretaria que explique les conseqüències d’esta decisió respecte d’acords vigents del mateix Ajuntament i davant altres administracions i, el que és més significatiu, cap informe de les àrees implicades que justifique per què se suprimixen estes places i estes persones, després que porten fins a 10 anys treballant per a l’Ajuntament de Meliana”.

Per a Riera, “la desconsideració del regidor popular és vergonyant. El ben cert és que el mateix Grup Popular és qui ha anat desvirtuant alguns servicis, com ara el de promoció del valencià, que ha anat reduint a la mínima expressió. Tot el contrari del que exigix el Reglament de promoció de l’ús del valencià aprovat per l’Ajuntament de Meliana. El PP demostra que no creu en la nostra llengua, el valencià, i tampoc en l’educació i la política juvenil”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here