El Bloc comença una campanya informativa per tal de “mantindre la pressió veinal” en la negociació de l’AVE

0
68
Bankia

El Bloc de l’Horta Nord ha iniciat una campanya informativa per tal d’explicar als veïns els detalls de l’arribada de l’AVE a la comarca. Segons el col•lectiu nacionalista, la unitat d’acció escenificada pels alcaldes del municipis afectats la passada setmana “durarà poc si els ciutadans no mantenim la pressió”.
Segons el Bloc, de la reunió de dijous passat, en la que els alcaldes decidiren presentar al•legacions conjuntes, es pot esperar qualsevol cosa, “per exemple, que el alcaldes del PP canvien d’opinió a canvi de res en concret, com va passar a la Plana”.

Es per això que el Bloc esta promovent junt a altres associacions i forces polítiques una serie de reunions informatives on els ciutadans tindran accés directe a esta informació.

La primera de les trobades serà a la reunió convocada per la mateixa associació de veïns de Roca que tindrà lloc el dimarts 15 a les 20.00 hores i, la segona, el divendres 18 a les 19.00 hores a la Patacona on el traçat conflueix amb l’accés nord al port.

Esta prevista una tercera a Puçol per completar la roda de reunions on participaran representants d’associacions i col•lectius polítics de tota la comarca en “un intent de trencar la dinàmica de negociació local que deliberadament esta imposant el Ministeri per tal de limitar la capacitat d’oposició que d’altra forma seria més forta”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here