El Bloc asegura que els rentapeus de la platja de Meliana no tenen aigua

0
81
Bankia

El Bloc de Meliana ha denunciat que, de nou, ha començat la campanya de platja i els rentapeus no tenen aigua. Així ha sigut des que governen, com ha denunciat cada any el Bloc. Això fa, segons el grup de l’oposició, que “el servici que es presta als ciutadans i a les ciutadanes que hi acudixen a passar els dies d’estiu no siga ni complet ni satisfactori, ja que la possibilitat de fer servir els rentapeus és molt valorada pels usuaris”.
El portaveu del Bloc, Josep Riera, no entén que, “després d’invertir l’any passat al voltant de 20.000 euros a reparar esta infraestructura, els rentapeus enguany no funcionen”.

Fins el 2008, el manteniment del mobiliari i d’estes infraestructures de la platja corresponia a l’Agència Valenciana de Turisme, però des de l’any passat li correspon a l’Ajuntament, d’acord amb el conveni que es va aprovar just ara fa un any. Un conveni que atorga a l’Ajuntament de Meliana al voltant de 17.000 euros de subvenció, “una quantitat del tot insuficient per a atendre les necessitats d’equipament i de manteniment de la platja de Meliana”, segons Riera.

Per al responsable valencianista, “esta situació demostra molt poca previsió” per part de l’equip de Govern, ja que “la campanya s’inicià a mitjan mes de juny”. Així, la subvenció de la Generalitat corresponent al 2010 ja es va gastar a l’hivern en mobiliari divers per a la platja, amb la qual cosa, si per posar en funcionament els rentapeus s’ha de fer una nova inversió, haurà de ser a càrrec del pressupost municipal.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here