El Bloc alerta que el nou accés sud a Meliana s’ha inundat tres voltes en dos mesos

219

Des que el nou accés a Meliana pel sud fou inaugurat al juliol passat pel conseller d’Infraestructures i Transport, Mario Flores, com a conseqüència de la supressió del pas a nivell del cementeri de la Línia 3 del metro de FGV, este s’ha inundat tres voltes al tram ubicat al camí del Barranquet, davall del pont del tren i a la rotonda d’accés, convertint-se en un bassal immens, segons ha denunciat l’agrupació local del Bloc.
El seu portaveu, Josep Riera, ha explicat que “alguna cosa està fallant perquè no és normal que les tres voltes s’haja inundat, sobretot perquè llevat de l’última volta, en els altres dos casos no s’ha tractat d’episodis de pluges fortes”.

Per a Riera, “sembla com si les bombes instal•lades per a desembassar no foren suficients o no estan funcionant de manera correcta. De fet, la bassa reguladora només ha arribat a omplir-se fins la meitat”.

D’altra banda, el responsable valencianista constata que “hi ha greus deficiències de senyalització, ja que no s’indica en cap lloc que es tracta d’un gual inundable”. Així, com a conseqüència d’este fet, la matinada de dimarts, 29 de setembre, en l’últim episodi de pluja registrat, un altre vehicle hi va quedar atrapat i, pràcticament, fou cobert per l’aigua, amb els danys i el perill que això comporta.

Finalment, Riera conclou que “no s’entén que després de la reiteració de les inundacions en este punt i de les previsions i de les alertes meteorològiques emeses per la Generalitat, l’alcalde popular i responsable de l’àrea de Trànsit, Blas Devís, no haja establit un protocol de prevenció i de seguretat per a este punt i s’haja posat en perill la circulació de vehicles i de persones”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.