El Bloc alerta del perill d’accidents per l’aparcament de camions a l’avinguda de la Constitució

10 lecturas

El Bloc de Meliana ha alertat del perill que representa l’aparcament de camions als encreuaments de l’avinguda de la Constitució del municipi i dels possibles accidents de trànsit que això pot comportar.
Segons el Bloc, esta avinguda s’ha convertit en l’aparcament de nombrosos camions i de remolcs de gran tonatge que impossibiliten la correcta visibilitat dels conductors als encreuements, especialment el que forma amb el carrer Rei en Jaume, des d’on, sovint, els conductors han de penetrar excesivament a l’avinguda, a causa de la visibilitat reduïda, per tal d’incorporar-se a la circulació. Així mateix, és fàcil vore camions aparcats en altres punts del poble poc adequats.

Així, el portaveu del Bloc, Josep Riera, ha demanat a l’equip de Govern i al seu alcalde, Blas Devís, qui és, a més, responsable de la Regidoria de Policia i Trànsit, que “adopte les mesures necessàries per tal de regular l’aparcament de camions, i poder garantir plenament la seguretat en el trànsit i la vigilància dels vehicles”.

Per altra part, s’han produït robatoris i actes vandàlics en estos vehicles de gran tonatge. És per això que per part del Bloc es proposa que, d’acord amb l’Ordenança de Policia i bon Govern, s’habiliten i es regulen zones concretes. En eixe sentit, Riera proposa que es regulen zones d’aparcament de camions en la mateixa avinguda de la Constitució per tal que els vehicles de gran tonatge no estacionen als encreuaments.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí