El Bloc alerta de que la Diputació només subvencionarà la meitat del carrer de la Pilota

0
94
Bankia

Després que la cobrició del carrer de Pilota de Meliana es va executar a final del 2007, i es va inaugurar oficialment el 3 de febrer del 2008, a final de gener de 2010, la Diputació de València ha comunicat a l’Ajuntament de Meliana que, finalment, la subvenció recollida en el conveni firmat al 2006 no serà de 250.000 euros com s’especificava, sinó de només 120.401, 77 €, ni tan sols la meitat, segons ha denunciat el Bloc.
Per al seu portaveu, Josep Riera, “després de tanta parafernàlia i de voler posar-se tantes medalletes, el PP, tant a la Diputació com a l’Ajuntament, ens ha enganyat a tots els melianers negant-nos els diners acordats”. Això suposarà un desajust en els comptes municipals que l’Ajuntament haurà de solucionar llevant diners d’altres partides o projectes o renunciant a noves actuacions, adverteix Riera.

Per al responsable valencianista, “allò més lamentable és la poca paraula dels populars, que ens unflen a promeses que després incomplixen”. Així, ha recordat que en els pressupostos del 2008 el govern popular va contemplar una partida de 100.000 euros per fer les últimes millores de condicionament al carrer de pilota que, “ni s’han executat, ni se sap si s’executaran”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here