El Bloc adverteix que no pacatarà de nou amb el PSPV si no cessa en la “manipulació” dels mitjans públics

102

El Bloc de Burjassot ha advertit al PSPV local que no repetirà un nou acord de governabilitat per a la pròxima legislatura com el subscrit en aquesta si els socialistes no abandonen la “manipulació dels mitjans de comunicació públics”. Una pràctica que, per al portaveu del Bloc, Jordi Sebastià, no és “gens democràtica”.
El partit nacionalista s’ha referit així a “la deriva dels mitjans de comunicació públics de l’Ajuntament de Burjassot que en els últims temps s’estan convertint en un aparell de propaganda del PSOE local”. Com a mostra, el Bloc denuncia que a la pàgina web de l’Ajuntament es pot llegir el següen titular: “Partido Popular, Bloc y Esquerra
Unida de Burjassot bloquean el proyecto del soterramiento del metro”.

“El titular -manifesta Jordi Sebastià, portaveu dels valencianistes- és absurd i a més una mentida completa, com podrien tres grups municipals paralitzar un projecte de la Conselleria? Resulta evident que es tracta d’una manipulació grollera per tal de fer veure a la ciutadans que els tres partits són els responsables de la paralització d’un projecte, quan la realitat és que l’únic culpable és la Conselleria”.

A més de valoracions polítiques, la web i el butlletí municipals mostren diverses fotografies de l’assessor del grup municipal PSOE Rafa García. Per al Bloc, “és una mostra clara de donar a conèixer al que ja s’ha presentat com a nou candiat del PSOE a l’alcaldia, donant-li un protagonisme que no li correspon”.

Per al portaveu local del Bloc, “aquestes tàctiques del PSOE recorden la pitjor època de la prepotència socialista que durant molts anys ha confòs l’Ajuntament amb el seu feu particular i que ha provocat un enfrontament constant amb el Bloc. El PSOE de Burjassot s’equivoca de tàctica i si continua amb aquesta actitud posarà molt difícil un pacte progressista en el municipi”.

“La ciutadania no entén que els mitjans públics s’usen com a propaganda particular, això és un colp mortal a la democràcia i si no ho denunciàrem nosaltres en seríem còmplices. Exigim al PSOE un canvi d’actitud que restaure la bona pràctica institucional”. El Bloc demanarà al plenari al rectificació de la notñicia de les vies del metro.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.