El Bloc acusa l’equip de Govern de despertar “falses expectativas de treball” amb el programa ‘A la teua taula’

0
56
Bankia

El Bloc-Coalició Compromís de Burjassot ha denunciat la “propaganda” que l’equip de Govern està efectuant del programa d’atenció als majors ‘A la teua taula’ ja que, asegura, parla de creació de llocs de treball però, en realitat, el programa es farà amb una empresa privada pel que “és fals que es generen llocs de treball i que la iniciativa la porte a terme la empresa pública CEMEF”.
El programa es realitzarà amb part del pressupost del desaparegut festival 10dB i consisteix en ampliar el servei del programa ‘Menjar a casa’ (sufragat per l’Ajuntament i la Generalitat), que porta dinar preparat a casa de persones de la tercera edat amb dificultats, per tal d’eliminar la llista d’espera.

Segons el Bloc, l’elaboració dels dinars la continuarà fent l’empresa privada que ja fa el ‘Menjar a Casa’, de manera que el que hi ha és una ampliació del contracte. Però la propaganda que l’equip de Govern ha fet arribar a totes les cases del poble diu que “se generarán las condiciones para crear empleo” i el butlletí municipal que “El programa A la teua taula generará empleo”.

En la roda de premsa realitzada per a presentar el projecte també es va dir que la iniciativa la duria endavant l’empresa municipal CEMEF i que comportaria la creació d’alguns llocs de treball directes per a elaborar i lliurar els menús, cosa que, segons el Bloc, “no és certa”.

Per al portaveu valencianista, Jordi Sebastià, “no es poden crear falses expectatives, especialment quan tenim una situació tan dlicada i més de 2000 persones en l’atur al poble. Estem a favor de l’ampliació del servei, però és simplment l’augment d’un contracte, no una creació de treball, i a més, l’empresa municipal CEMEF no té res a vore”.

El Bloc-Coalició Compromís ha tingut coneixement que moltes persones ja s’han dirigit tant a CEMEF com a Serveis Socials demanant informacióp sobre els “llocs de treball” que s’haurien de crear i que, en realitat, no existeixen.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here