El alcalde de La Pobla de Farnals solicita a la Diputación ayuda en gestión tributaria y temas económicos municipales

367

Gaspar - PalancaEl alcalde de La Pobla de Farnals, Enric Palanca, ha solicitado la colaboración de la Diputación de Valencia en los proyectos más inmediatos de su Consistorio, durante una reunión con el vicepresidente segundo de la corporación y diputado de Hacienda, Toni Gaspar.

En el encuentro, Gaspar y Palanca han hablado sobre los presupuestos de 2016 y las necesidades en diferentes ámbitos de este municipio analizando la situación actual del consistorio, al que Gaspar ha trasladado todo el apoyo del Gobierno de la Diputación para posibilitar el desarrollo de esta localidad de la comarca de l’Horta Nord.

3 Comentarios

  1. El tema que es va parlar, concretament, va ser sobre el conveni entre la Diputació y l’Ajuntament de la Pobla de Farnals signat per l’exalcalde del PP amb el seu amic Rus, per a externalitzar la gestió de tributs locals.
    Amb esta reunió es volía vorer una millor forma de gestionar eixe conveni, per a que fora més eficient i tratar de traure el máxim de benefici d’alló que signaren els darreres mandataris molt lleugerament.

    Signaren un contracte d’alló més light, sense cap exigència per part de l’ajuntament, ni ficar cap objecció, ni demanar col.laboració pera les consultes i reclamacions dels nostres ciutadans , tot aixó tenint el compte que l’Ajuntament está pagant a la Diputació un percentatje que representa molts diners per a les arques públiques locals.

    Si algú ha tingut poques llums ha sigut el PP, no l’equip actual que está tractant d’arreglar totes les desfetes y deixadesses de l’equip anterior.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.