El 4 de maig es disputa la segona semifinal del ‘PreFRA. Emergents 2013’

0
68

El dissabte 4 de maig a les 23.00 hores es celebrarà la segona semifinal del concurs musical ‘PreFRA. Emergents 2013’ convocat per l’Ajuntament d’Alaquàs i l’Associació AFRA per triar el cartell del Festival Rock Alaquàs 2013. En aquesta semifinal actuaran els grups Scorsese, Ghost Transmission i Noah Histeria, els últims aspirants a la final que tindrà lloc el proper divendres 10 de maig al pati del col•legi González Gallarza.

Aquesta és l’última semifinal que es celebra enguany per triar els grups valencians que actuaran al FRA 2013. La primera va tindre lloc el passat dissabte 20 d’abril i en ella van participar les formacions Delaire, Spheniscidae i We Are Not.

El concurs ‘PreFRA. Emergents 2013’ ha aconseguit un gran èxit de participació. Un total de 30 grups valencians es van presentar a la primera fase d’aquest concurs musical posat en marxa per obrir la participació i donar la possibilitat a totes les formacions musicals d’Alaquàs i de València que ho desitgen, de participar en aquest festival. Després d’un període de selecció dirigit per un jurat especialista en música independent, nou grups han estat elegits per formar part d’aquest concurs que se celebrarà durant els caps de setmana del mes de juny.

Es tracta d’una iniciativa que serveix com a plataforma de promoció i per donar suport a la creació musical que es genera a Alaquàs i a tota la Comunitat Valenciana. El FRA s’ha consolidat en els últims anys com un dels festivals de música independent, públic i gratuït més importants que aposta una oferta musical pública on es combinen els grups internacionals i nacionals amb els locals. El concurs ofereix la possibilitat de formar part del cartell a un número d’entre 1 a 3 grups de música emergents de la Comunitat Valenciana, d’una forma participativa i oberta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.