Educació autoritza a l’EPA de Picassent impartir el títol de Graduat en ESO

0
351

L’escola d’adults de Picassent, amb 30 anys ha d’història, per al proper curs ha aconseguit una reivindicació històrica davant el govern autonòmic: la Conselleria d’Educació ha autoritzat al centre per poder impartir de manera presencial el Graduat en ESO, així com també, certificar esta titulació.

Picassent-Escola-publica-adults

L’Escola d’Adults convertida ja en tot un referent en el món educatiu picassentí, ha presentat la seua oferta d’ensenyança reglada, cursos i tallers per al proper curs. Les dates per a realitzar la matrícula són: del 5 al 16 de setembre en horari de 18 a 21 hores.

Les persones que necessiten obtindre el títol de Graduat en ESO poden fer-ho a través d’una oferta formativa de diferents nivells i horaris. I a més, continúen els cursos per accedir a Cicles Formatius de Grau Superior i a la Universitat per a majors de 25/45 anys. El dilluns, 12 de setembre, es realitzarà la matrícula de l’Accés a Cicles Formatius i PAU (majors de 25 anys).

Per altra banda, la demanda de la formació en idiomes està coberta pels cursos de valencià, anglés, alemany i francés, així com també s’ofereixen diversos horaris i nivells de cursos d’informàtica. Tampoc poden faltar els diversos tallers com ioga, tai-txi, ball, pintura, patchwork, massatge, reiki i fotografia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.