Doble triomf per a Sant Torquat a Sedaví

0
128

Sant Torquat MajorLa Falla de Sant Torquat de Sedaví ha aconseguit els dos premis principals: a la millor falla gran i al millor monument infantil segons el fallo del jurat en el lliurament de premis que va tenir lloc en l’Ajuntament de Sedaví.

En la categoria major, Sant Torquat va quedar per davant de Bressol del Moble i Nou Sedaví que van ser, segona i tercera, per aquest ordre, mentre que en infantils, repetia Sant Torquat, amb Nou Sedaví com a segona i Bressol com a tercera.

La resta de premis van ser el Ninot Indultat i el Ninot Indultat Infantil, en tots dos casos per a Bressol del Moble, així com el premi al Millor Llibret, mentre que en la Cavalcada del Ninot, els premis van quedar repartits, sent el de la millor crítica per a Bressol mentre Nou Sedaví es portava el de millor disfressa (sofàs) i Sant Torquat el de millor comparsa.

El premi per al cartell de falles va ser para José Sospedra, mentre que en els jocs de taula, es van imposar Iván Ayuso i Chumi de Bressol per davant de Bernabé Cordó i Javier Cubells. En dòmino la victòria va ser para Alejandro Blat i Fernando “Tato” de Sant Torquat, sent subcampions Concha Cuenca i José María Martínez de Bressol del Moble. Finalment, en Parchis, triomf de Laura Zaragozà i Marta Domínguez de Bressol del Moble per davant de Diosinda Cuesta i Encarna Gimeno de Nou Sedaví.

El lliurament de premis va ser a càrrec de la Fallera Major de Sedaví Lahia Arévalo, el president de la Junta Local Javier Pérez, la regidora de Cultura i Festes, Bea Cuesta, i l’alcalde José Francisco Cabanes, acompanyats de la Cort d’Honor de la Fallera Major composta per Antonia Milanés i Blanca Grau i d’una representació de membres de la Junta Local.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here