Dissabte, primer espectacle Hibrid des del IVAM CADA Alcoi

30

Dissabte dia 11 a les 19 hores comença la temporada d'Híbrid, la plataforma de streaming que porta els espectacles directes des del teatre a l'internet. El comerç i la cultura s'uneixen per oferir al públic una programació de sis mesos, des de juliol fins a desembre, on predominarà la música però on també hi haurà teatre i dansa.

Dissabte actuarà Xavi Mira, a l'agost ho farà Xavi Castillo, al setembre Enric Peidro, a l'octubre La dependent, al novembre Neus Ferri i per tancar l'any, al desembre, Sol Picó.

Per aquest primer espectacle es repartiran al voltant de 7500 entrades per gaudir-lo a casa, de manera virtual. I per a qui vulga veure'l al teatre de manera presencial hi haurà 136 entrades a la venda que es podran comprar, a un preu de 15 euros, a la web www.teatrehibrid.com o a la recepció de l'IVAM CADA ALCOI, al carrer Rigobert Albors, 8, fins una hora abans de l'espectacle del mateix dissabte dia 11.

Per fer possible aquesta programació hi han col·laborat l'Ajuntament d'Alcoi, la Diputació d'Alacant, La Unión Alcoyana, La Cambra de Comerç i ACECA.

Es pretén que aquesta iniciativa es consolide en el temps i que, amb la unió de comerços d'altres municipis de la comunitat valenciana, es puga fer una programació estable que dure tot l'any i en la qual puguen actuar més artistes d'àmbit nacional.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.