Diputació portarà la poesia de Marc Granell a Foios, Pobla de Farnals, Museros y Manises

1248

El cicle de concerts Granell. De mà en mà comença el seu recorregut per un total de 14 municipis i ciutats de la demarcació de València, en un espectacle on Borja Penalba i Francesc Anyó posen música als versos del poeta Marc Granell. Aquesta iniciativa, impulsada per l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, forma part de les activitats paral·leles amb motiu de la recent presentació del llibre Marc Granell. Poesia completa, 1976-2016, prologat per Francesc Calafat i publicat dintre de la col·lecció de Poesia de la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació. Un treball que reuneix el conjunt de l’obra poètica de Granell al llarg de quatre dècades, incloent també alguns poemes inèdits.

Borja Penalba i Francesc Anyó en l'espectacle 'Granell. De mà en mà'_03El diputat de Cultura, Xavier Rius, ha assegurat que aquesta iniciativa “permetrà apropar al conjunt de la ciutadania, i als joves en particular, l’obra d’un dels poetes vius més importants que tenim els valencians i les valencianes”. Amb aquest propòsit “hem dissenyat un cicle de concerts al voltant de la producció lírica i la figura de Marc Granell”. En aquest sentit, Xavier Rius ha avançat que hi haurà un seguit de presentacions i concerts al voltant del volum editat pel Magnànim !fins i tot en localitats castellanoparlants que així ens ho han sol·licitat”, la qual cosa afavorirà que “el conjunt de les comarques valencianes puguen gaudir de l’obra de Marc Granell d’una forma dinàmica i directa”.

En concret, hi han concertats un total de 14 recitals de l’espectacle Granell. De mà en mà en distints pobles i ciutats. Aquest visitarà els municipis de Foios (14 de desembre), Vallada (15 de desembre), Carcaixent (17 de desembre), Requena (21 de desembre), la Pobla de Farnals (5 de gener), Nàquera (6 de gener), Algar de Palància (7 de gener), Barx (8 de gener), Museros (9 de gener), Càrcer (10 de gener), Manises (11 de febrer), Beniarjó (12 de febrer), la Pobla de Vallbona (13 de febrer) i Montserrat (14 de febrer).

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.