Després de més d'un any d'endarreriments, la Generalitat convoca als adjudicataris de les 31 vivendes tutelades

404

Després de més d'un any d'endarreriments, els adjudicataris de les 31 vivendes tutelades de Picanya han sigut convocats ja per al a finals d'aquesta setmana per poder revisar les seues vivendes i poder detectar qualsevol anomalia per procedir a la seua subsanació i una propera entrega de claus, sense data encara.
Esta convocatòria podria representar, segons fons d'IdPV-Picanya, que el vinent mes de setembre fera entrega de las claus de sus vivendes “després d'endarreriments justificats en línies elèctriques, clavegueram públic existent a sota del recinte i per últim, manca de compactació d'un vial”.

Però des d'IdPV-Picanya instaran a la Generalitat a fer l'entrega de claus “el més aviat possible donat l'endarreriment acumulat i les característiques del col·lectiu d'aquestes persones beneficiaries”.

Per això, IDPV demanara que l'entrega siga immediata ja que la situació personal d'alguns dels adjudicataris es "alarmant ja que en alguns casos, ja havien adaptat les seues circumstàncies personals de residència a una entrega d'aquestes vivendes públiques tutelades ja fa molts mesos i a hores d'ara, estaven a un peu d'anar al carrer".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.