Desakato i El Niño de la Hipoteca encapçalen el cartell més rocker de la història del Festival Rock d’Alaquàs

921

Desakato, El Niño de la Hipoteca, Juantxo Skalari, les valencianes Takones Rumberos i el grup de rap valencià Astra Crew encapçalen un dels cartells més rockers de la història del Festival Rock d’Alaquàs del 2 de setembre.

El parc de la Sequieta acollirà de nou el proper 2 de setembre esta iniciativa musical que s’inclou dins de les Festes Majors de la localitat i que s’ha convertit–amb els més de vint anys d’història- en un referent dels festivals de rock i música indie a la Comunitat Valenciana.

L’edició d’enguany combinarà grups de reconegut prestigi nacional amb la participació de grups valencians, fruit del compromís del consistori per promocional la música –cultura- que es crea a nivell autonòmic.

Desakato encapçala esta nova edició. Els asturians presentaran a Alaquàs el seu cinqué treball “La Teoría del Fuego”, un àlbum que els ha dut a recórrer tota la geografia espanyola amb el seu estil punk rock. Nascut l’any 2003 i procedents de Llanera, la banda està formada per Pablo Martínez (veu i guitarra), Mario (baix), Gabri (guitarra), Pepo (veu) i Nano (bateria i cors). Amb cinc discos en el mercat, la banda continua creixent en popularitat gràcies a la versalitat que demostren en el rock, dominant les diferents vessants del gènere i amb un segell particular.

El Niño de la Hipoteca actuarà a Alaquàs acompanyat de Los Ratones. Tornen a la càrrega després d’una gira espanyola apoteòsica plena d’aforaments complets i gran aclamació per part del públic i ho fan a Alaquàs. Els seus últims senzills “Mentiras de sofá” i “El Porvenir” llançats a finals de 2016 són ja els  els cinqué i sisé d’esta nova era de singles. Els seus fans ho saben, el seu directe és imparable, una festa catàrtica del rock, cada vegada més dur i plena de bon rotllo i rialles.

El projecte de Juantxo Skalari y Rude Band es troba en el millor moment de forma. Encara que l’any passat van pisar tres continents amb motiu de la presentació del vinil “London Studio Session”, en este tour 2017 poden apuntar-ne concerts memorables amb milers de seguidors. Festivals on el reggae mana i concerts on el punk-rock també es mou de manera considerable. I és que este grup de original de Navarra se situa entre el reggae i el punk-roc, portant grans directes a cada festival.

Fins ací un cartell amb més pur estil rock-punk que trencarà radicalment amb l’estil de Takones Rumberos que es podrà escoltar també al Festival Rock d’Alaquàs. Un grup format per dones que pretenen compartir la música, l’art i la cultura cohesionada amb accions solidàries com a element d’amor i transformació. Mestissatge, flamenc, rumba i folclore combinaran a la perfecció amb este cartell i oferirà també als amants d’este gènere una proposta musical molt diferent.

Astra Crew, el grup guanyador del concurs PreFRA 2017, posarà la nota de rap a este cartell amb un directe peculiar i creatiu, propi d’este estil musical.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.