Dénia redissenya la programació d’Halloween per a adaptar-la a les normes de seguretat sanitària

26

Un any més, l’Ajuntament de Dénia a través de la Regidoria de Joventut, ha preparat un Halloween que posa els pèls de punta. Aquesta edició serà diferent a les programades en anys anteriors i és que, per causa de la crisi sanitària provocada per la COVID-19, s’ha hagut de canviar l’activitat del Túnel del terror per unes altres dos propostes que s’acoblen millor a les noves normatives de seguretat i higiene i que resultaran igualment atractives i terrorífiques.

Els dies 28, 29, 30 i 31 d’octubre s’ha organitzat l’escape room ‘Saw’, en el qual poden participar majors de 14 anys a soles o xiquets i xiquetes de 10 a 14 anys acompanyats d’una persona adulta.

L’activitat consisteix a realitzar un recorregut per diferents sales de l’edifici de Joventut (ronda de les Muralles, 42) on el participants hauran de resoldre els enigmes plantejats per a poder escapar del recinte. El recorregut té una duració aproximada de 30 minuts.

Les sessions d’escape room es desenvoluparan de 17 a 23 hores. Cal fer una inscripció prèvia i en grup tancat, de 4 a 6 persones, sense que es puga completar un grup amb participants d’altra procedència.

L’organització distribuirà gels hidroalcohòlics en les sales i entre els membres de cada grup i procedirà a la desinfecció dels materials utilitzats pels participants després de cada recorregut.

D’altra banda, per als dies 29, 30 i 31 d’octubre, Joventut ha organitzat les rutes teatralitzades “El castell terrorífic”, que proposen un recorregut suggeridor i tètric pel castell de Dénia en el qual també apareixeran personatges que parlaran de la història de la nostra ciutat. El recorregut tindrà una duració aproximada de 30 minuts. Esta activitat es desenvoluparà entre les 18 hores i les 21 hores, en grups d’un màxim de 10 persones i sols amb inscripció prèvia.

Atenent al tipus de recorregut i d’activitat, en els primers torns podran participar infants a partir dels 6 anys acompanyats d’adults. A partir dels 14 anys ja no serà requisit anar acompanyats. S’informa que les característiques del recorregut no permeten anar amb carrets de nadons o xiquets més menuts dels 6 anys.

Les inscripcions per a participar en qualsevol de les dos activitats es poden fer, a partir del dilluns 26 d’octubre, telefonant al departament de Joventut, 96 642 37 00, en horari de 9 hores a 13 hores. El full d’autorització perquè participen els menors de 14 anys es podrà lliurar als membres de l’organització el dia en què es realitze l’activitat, 10 minuts abans de començar.

1 COMENTARIO

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.