Demanen una solució a l’encreuament de dos carreteres amb el carril bici i dos pasos de zebra

0
92
Bankia

La regidora del Bloc en l’Ajuntament d’Alboraia, Àngels Belloch, ha demanat a l’equip de Govern que insistisca davant de la Diputació provincial de València, de qui depén la carretera, per a què busque una solució a l’encreuament entre el camí de Saplaya, el camí del barranc i el carril bici de l’Horta Nord ja que ara és un “punt molt perillós per als veïns i vianants que circulen a peu, en bicicleta o fan esport per la zona”.
Aquest punt es troba situat al nord del Carraixet, a continuació del pont situat sobre el barranc.

Es dóna la circumstància que a la zona fa uns mesos es va produir un accident mortal, fet que, per al Bloc, ratifica la perillositat del lloc. El Bloc ha preguntat ja en diverses vegades en el Ple municipal i en les comissions informatives sobre aquest punt “i la situació continua igual”. Al mateix temps, també es va demanar, tant pel Bloc com per part d’un grup de veïns, que es millorara el pas de peatons a l’altra part del pont del barranc.

Pel lloc diàriament circulen centenars de persones, ja que l’entorn del barranc i el carril bici en direcció a Almàssera, s’han convertit en una zona d’oci i esplai molt transitada per veïns i visitants.

El punt correspon al moment en què el carril bici de l’Horta Nord creua el camí del barranc. També és el punt en el qual els vehicles es desvien d’Alboraia cap a Almàssera, o viceversa. En aquesta zona hi ha un pas de zebra que està pràcticament esborrat, i no hi ha senyalització indicativa d’un pas de peatons. A més, l’existència d’un paretó que separa el carril bici del camí a Saplaya, provoca falta de visibilitat per part dels vehicles.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here