Demanen a la Conselleria revisar totes les escoles de l’Horta Sud després del temporal de pluges

365

Horta-Plataforma-educacion-Horta-Sud

La Plataforma en defensa de l’ensenyament públic de l’Horta Sud denuncia que el temporal de pluges que ha patit els darrers dies l’Horta Sud ha provocat problemes en molts centres educatius de la comarca, “sobretot en aquells que compten amb unes instal·lacions antigues o que estan en barracots”.

Per exemple, les goteres han inundat aules, s’ha fet malbé material escolar i en alguns casos fins i tot s’ha hagut de desallotjar a l’alumnat, com ha passat als centres en barracots CEIP Ciutat de Cremona d’Alaquàs o CEIP Núm. 5 d’Aldaia, i a l’IES Tirant lo Blanch de Torrent. També s’han produït incidències en el CEIP Rosa Serrano de Paiporta, el CEE La Encarnación de Torrent, el CEIP Jaume I d’Alcàsser i el CEIP Sant Blai d’Albal.

Davant aquesta situació, la Plataforma demana a la Conselleria d’Educació un pla d’actuació de revisió i adequació de les infraestructures escolars, així com la construcció dels centres en barracots, com ara el CEIP Ciutat de Cremona d’Alaquàs.

La Plataforma també reitera la necessitat de continuar mobilitzant-se en defensa d’un ensenyament públic, de qualitat, gratuït, laic, compensador de desigualtats i en valencià, i anima a tota la comunitat educativa i als col·lectius socials a participar el 14 de novembre en la manifestació contra la LOMQE que tindrà lloc a la ciutat de València a les 18h.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.