Demanen a Agustí que interventa per a que FGV lleve la brutícia del baixador de La Vallesa

0
96
Bankia

La regidora de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, ha denunciat la brutícia que s’acumula als voltants de les instal•lacions de la xarxa de la Línia 1 de Metro Valencia al baixador de la Vallesa pel que ha demanat a l’alcalde del municipi, Lorenzo Agustí, que intervenga per tal de que FGV neteje la zona.
Ripoll subratlla que “com a competència de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, és esta empresa pública qui s’ha de fer càrrec de la seua neteja i per això demanem a l’alcalde que siga l’intermediari i els demane que actuen en conseqüència”.

La portaveu municipal de Compromís per Paterna assenyala que “els voltants del baixador són bosc i amb la desídia i l’abandó actual que pateixen s’està contribuint a que cada vegada el seu deteriorament siga més greu i que no es puga solucionar de manera immediata”.

Ripoll insisteix en la importància de mantindre neta tota l’àrea “perquè estem parlant d’un bosc i més quan s’acaba de fer una campanya com la de la Vallesa Neta que precisament ha patrocinat el consistori”.

D’altra banda, els voltants de l’estació de Metro de Paterna també són un altre punt d’oblit de FGV, “perquè està ple de matolls secs que són un perill per a les vivendes que es troben situades més prop, ja que amb un poc de vent i una punta de cigarret mal apagada pot botar-se foc ràpidament”, explica la regidora de Compromís per Paterna.

Per tot això, “des de la nostra coalició instem a l’alcalde, Lorenzo Agustí, que faça d’intermediari amb Ferrocarrils de la Generalitat per a que acabe amb el deplorable aspecte, sobre tot, dels voltants del baixador de la Vallesa i també de l’estació de Paterna”, conclou Ripoll.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here