Demà les falles de Torrent celebren el Dia de convivència

410

Demà, 14 de setembre, les falles de Torrent celebren la tornada de les vacances amb un gran dia de convivència on la cultura i la diversió seran els llaços d’unió d’este dia de germanor. L’Àgora de Parc Central obrirà les seues portes per acollir una gran matinal de jocs populars valencians, sense distincions de falles, per a crear bon ambient i escoltant així les demanes del col·lectiu faller de la capital de l’Horta Sud.

Foto: Junta Local Fallera de Torrent
Foto: Junta Local Fallera de Torrent

Des de l’O.A.M. de Junta Local Fallera de Torrent s’organitza per primera vegada un nou projecte, junt amb l’Oficina d’ús i promoció del Valencià i en col·laboració amb totes les falles amb l’objectiu de promoure activitats no-competitives entre els més menuts de cada comissió, fomentant, alhora la cultura valenciana, el patrimoni immaterial i la llengua. A la seua vegada, s’espera fer partícips als pares i fallers adults de les comissions amb un festival de paelles.

Les activitats programades començaran a les 10.00, amb la recepció i acollida dels xiquets de les 29 falles. A partir d’este moment hi haurà un servici de barra per a esmorzar amb preus populars. Posteriorment es donarà pas a l’organització de grups de jocs infantils amb el repartiment d’esmorzar gratuïts a soles per als xiquets i xiquetes participants. A les 11.00 es donarà començament dels Jocs Populars, amb l’actuació d’un contacontes en valencià, que els farà protagonistes de contes i rondalles.

Per facilitar l’arriba al Parc Central, l’aparcament estarà obert i serà gratuït per a que tots els fallers puguen desplaçar-se de manera més còmoda al recinte.

Empreses torrentines al costat de les falles

Gràcies al patrocini de Arroz La Fallera, Carnicería Peinado, Legumbres hijas Pascual Andreu, Aves Torrent, Olipal, junt al servei de bar que oferix el restaurante Monte Real, es pot dur a terme este gran dia, on no faltarà la diversió i la “germanor”.

Finalment, a les 13.00 començarà el festival de paelles. L’OAM Junta Local Fallera entregarà tots  ingredients per a cuinar una paella de 20 comensals per comissió participant. Així doncs, des de l’OAM de Junta Local Fallera us convideu a que participeu en esta Jornada de Convivència sense distincions de falles i on el pilar fonamental serà la diversió.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.