Crisi i llibres, protagonistes del Col•lectiu Soterranya per a este cap de setmana

0
45
Bankia

L’associació Col.lectiu Soterranya ens convida a un cap de setmana ple d’activitats. El divendres 4 de març a les 19.30 en la casa de la Cultura de Torrent descobriran les claus d’un problema que porta colpejant a tot el planeta des de fa un temps amb especial violencia: la crisi econòmica.

En aquesta conferència que Soterranya organitza al costat de ATTAC, es farà una aproximació a les causes i conseqüències de la crisi de forma senzilla i entretinguda, realitzant un recorregut explicatiu per les principals fites de la crisi que patim des dels seus inicis fins a les últimes mesures aplicades pels respectius governs, fent especial incidència en els perquès bàsics de les retallades de serveis i prestacions públiques.

El dissabte dia 5 de març a les 19.30 en el carrer Sedaví de Torrent, serà el torn de la cultura amb la realització de la segona tertúlia d’enguayn de ‘Torrentdellibres’, el projecte de promoció de la lectura que el Col.lectiu Soterranya porta desenvolupant des de fa dos anys. Aquesta vegada la tertúlia literària girarà entorn del llibre ‘El gust amarg de la cervesa’ de l’escriptora alcoiana Isabel Clara Simó.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here