Criant d’Alaquàs es presenta en societat amb una festa al parc de la Sequieta

0
121

Alaquàs va celebrar la Festa de Presentació de l’associació Criant d’Alaquàs, una entitat nascuda recentment amb l’objectiu de promoure, difondre i fomentar un model de criança respectuosa basada en la inclinació, el respecte i la simpatia amb els xiquets i xiquetes.

Criant d’Alaquàs. Presentació associació

La jornada va comptar amb tallers i activitats lúdiques per als xiquets i xiquetes així com també i en ella van participar diferents entitats i ONG, que van donar a conèixer el seu treball. A les 12 hores va tindre lloc l’acte central en el qual les representants de l’associació van presentar públicament el treball que realitzen al llarg de l’any.

A continuació es va presentar el llibre educatiu “Cocinando en Familia” de l’autora Patricia Pérez, una publicació pràctica inspirada en la filosofia Montessori que anima les famílies a deixar que els xiquets i xiquetes participen de forma activa en accions quotidianes com la cuina per tal de que adquereixquen noves habilitats i amb l’objectiu de reforçar vincles i donar-los més autonomia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here