Criant d’Alaquàs es presenta en societat amb una festa al parc de la Sequieta

355

Alaquàs va celebrar la Festa de Presentació de l’associació Criant d’Alaquàs, una entitat nascuda recentment amb l’objectiu de promoure, difondre i fomentar un model de criança respectuosa basada en la inclinació, el respecte i la simpatia amb els xiquets i xiquetes.

Criant d’Alaquàs. Presentació associació

La jornada va comptar amb tallers i activitats lúdiques per als xiquets i xiquetes així com també i en ella van participar diferents entitats i ONG, que van donar a conèixer el seu treball. A les 12 hores va tindre lloc l’acte central en el qual les representants de l’associació van presentar públicament el treball que realitzen al llarg de l’any.

A continuació es va presentar el llibre educatiu “Cocinando en Familia” de l’autora Patricia Pérez, una publicació pràctica inspirada en la filosofia Montessori que anima les famílies a deixar que els xiquets i xiquetes participen de forma activa en accions quotidianes com la cuina per tal de que adquereixquen noves habilitats i amb l’objectiu de reforçar vincles i donar-los més autonomia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.