Alfara del Patriarca posa en marxa el projecte CreaJove per fomentar la creativitat i integració dels més joves

0
1 lecturas

L’Ajuntament d’Alfara del Patriarca, dins de l’Espai Jove, posa en marxa el projecte CreaJove, amb diferents tallers gratuïts destinats als xiquets i adolescents de la població.

El primer dels tallers tindrà lloc a abril sota el títol 'Laboratori de dibuix del braç tort', a càrrec de Martín López Lam, creador y especialista en educació artística. Aquesta primera activitat es desenvoluparà els dimarts i dijous d’abril de 16.30 a 19.30 a l’Espai Jove. Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic: [email protected] o el telèfon 699787746. Els organitzadors confirmaran la disponibilitat de places.

Aquest primer taller parteix de la idea d’explorar el dibuix de la forma menys habitual, per aprendre a dibuixar com a forma quotidiana, pràcticament sense adonar-se'n. A la fi es compondrà un còmic col·lectiu mitjançant diferents tècniques de dibuix i narració visual. Es realitzaran accions dins i fora de l’aula amb ferramentes i tècniques alternatives.

En els diferents tallers es treballarà la creativitat des dels 12 fins als 30 anys. Fotografia, narració, lettering, pintura, disseny, són algunes de les propostes, en definitiva “activitats en grup, respectant totes les mesures sanitàries, per crear nous espais al poble tenint com a element vehicular els treballs dels nostres joves”, segons explica Jaume Martínez, regidor de Joventut.

Aquestes activitats tenen caràcter formatiu, didàctic i finalitat artística, i en ells es fomenta la solidaritat, creativitat i desenvolupament personal. En concret, al maig es realitzarà un taller de lettering i al juny un altre de cultura Km0.

Amb els treballs de tots els tallers es realitzarà una exposició en setembre, la mostra podrà tindre caràcter itinerant pels pobles que composen la Mancomunitat del Carraixet.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí