COS es felicita per la retirada de l’integració temporal dels auxiliars d’infermeria de l’equip d’Atenció Primaria de Manises

0
102

Manises. Hospital ManisesLa Coordinadora Obrera Sindical (COS) es va felicitar després de coneixer que el Coordinador de Salut Mental de Sanitas-BUPA del Departament de Salut de Manises haja retirar la “instrucció”,  mitjançant la qual s’havia indicat a les auxiliars d’infermeria de l’Agència Valenciana de Salut de la Unitat de Salut Mental de Manises, de forma ambigua i arbitrària, que passaren a integrar-se durant quatre hores tots els matins a l’Equip d’Atenció Primària de Manises.

Per a Cos, “aquest fet és una petita primera victòria, tot i que més que significativa, en la lluita contra la privatització de la sanitat pública, i per a açò ha estat fonamental la solidaritat de les organitzacions sindicals implicades, començant per les companyes de la Intersindical Valenciana, passant per les companyes i companys membres de la Junta de Personal per CCOO i UGT, i acabant per la COS”.

Després de l’anunci, la COS no presentarà aquesta setmana, doncs, denúncia a la Inspecció de Treball tal i com tenia previst fer.

La COS fa ara una crida a tots i totes les treballadores del Departament de Salut de Manises “a estar alerta i oposar-se i denunciar tota maniobra incentivada per Sanitas – BUPA que, escudant-se darrere l’optimització dels recursos, busque augmentar encara més els beneficis privats a costa dels diners públics i les condicions laborals. Especialment cal reprendre la lluita per unes condicions de treball i salarials dels quasi mil treballadors i treballadores de la plantilla de Sanitas – BUPA al Departament de Salut de Manises per tal d’igualar-les amb la de la plantilla de l’Agència Valencia de Salut”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.