Convoquen una concentració per reivindicar la conservació del Riurau de Massarrojos davant el projecte d'una nova carretera

507
Moncada-vecinos-carretera-oposicion
Los ecologistas ya aprovecharon el día del árbol para mostrar su oposición a este proyecto.

El diumenge 1 de març s'ha convocat una concentració al Mas del Fondo de Massarrojos, pedania de València, per reivindicar la preservació del gran Riurau del Mas del Fondo i del seu entorn natural davant el projecte de construcció d'una carretera d'enllaç entre la CV-315 i la CV-310.

Segons expliquen des de la Colla Ecologista de Massarrojos, el projecte d'esta biela, entre les carreteres que van des de Moncada amb la CV-310 entre Burjassot-Bétera i el By Pass, que pretén executar la Diputació, posa en perill el citat Mas del Fondo i el seu entorn.

Diverses entitats i col.lectius encapçalats per la Colla Ecologista i Cultural de Massarrojos han iniciat mobilitzacions per sensiblitzar l’opinió pública de la necessitat de preservar el gran Riurau, del qual el Consell Valencià de Cultura va proposar en un informe de 2010 fora declarat Bé d’Interés Cultural, i el seu entorn natural, “un dels pocs espais que queden a Massarrojos”.

En la concentració del Mas del Fondo, dins de la Jornada de portes obertes, hi ha prevista informació sobre la citada carretera i la lectura d’un manifest amb el què s’iniciarà una recollida de signatures. La jornada començarà al voltant de les 11 hores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.