Continua la música i els balls als Concerts de Tardor d’Alaquàs

0
94
Bankia

El Grup l’Olivar d’Alaquàs actuarà aquest diumenge 6 de novembre a les 12 del matí a la plaça de la Constitució dins dels concerts de música antiga i valenciana organitzats per l’Ajuntament d’Alaquàs.

Com cada any la ciutat d’Alaquàs acull dins de la seua programació musical un dels seus eixos principals, el Cicle de Concerts de Tardor. Una iniciativa cultural organitzada per l’Ajuntament d’Alaquàs que es realitza durant els mesos d’octubre i novembre per difondre i conservar la música antiga i valenciana.

Els concerts combinen actuacions de formacions locals amb la música generada per altres grups de la geografia valenciana i són interpretats en lloc emblemàtics de la ciutat. Les actuacions s’emmarquen dins dels actes de celebració del 9 d’Octubre i són punt de partida de les activitats de tardor i hivern

El Grup l’Olivar protagonitza aquest cap de setmana aquests Concerts de Tardor amb una actuació on treurà al carrer el ball i el cant valencià. Aquest és la segona actuació d’aquesta nova cita consolidada com un dels events culturals amb més trajectòria i importància d’Alaquàs que combina el plaer per la música interpretada entre d’altres pels col•lectius de la ciutat, amb escenaris emblemàtics de la població i que tenen relació amb el passat, el present i el futur històric i cultural.

Els concerts continuaran el dissabte 12 de novembre al Castell d’Alaquàs amb l’actuació de l’Orfeó Polifònic d’Alaquàs i finalitzaran el dissabte 19 de novembre amb l’actuació de la Banda Simfònica de la Unió Musical d’Alaquàs.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here