Conselleria de Benestar Social deu 600.000 euros al Patronat Francisco Esteve de Paterna, que até 200 discapacitats

0
93

Un centenar de professors i treballadors del Patronat Intermunicipal Francisco Esteve de Paterna s’ha tancat al centre des de l’11 de juliol, en protesta pels impagaments de la Conselleria de Benestar, que els deu 600.000 euros.
El Patronat, que até a 200 discapacitats de Paterna, Quart de Poblet i Manises, davant l’impagament de les ajudes de 2012 i per poder pagar a professors, personal, proveïdors del menjador i del transport, hagué de demanar una pòlissa de crèdit de 300.000 euros, que haurà d’amortitzar en juliol.

Davant aquesta situació, on els professors i el personal no han cobrat la nòmina de juny, el centre ha iniciat el tancament, que durarà fins al 14 de juliol, per tractar de cridar l’atenció de la Conselleria.

L’alcalde del municipi, Lorenzo Agustí, va mostrar el seu recolzament i va acudir al tancament, on senyalà que havia reclamat el pagament a Conselleria.

Per la seua banda, Compromís per Paterna proposarà la creació d’un autobús social i una borsa de voluntariat per al Patronat en el proper plenari. © Hortanoticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.