Conclou el taller d’ocupació L’Om de Picassent després de formar un total de 12 alumnes durant sis mesos

0
172

Cloenda Taller Ocupacio l OmEl taller d’ocupació L’Om de Picassent ha finalitzat un nou curs dins de la seua vessant formativa. El curs ha sigut en l’especialitat de fontaneria i de climatització domèstica. Les 12 persones han rebut formació teòrica i pràctica amb un total de 930 hores d’ensenyament. L’alumnat ha treballat durant 6 mesos en l’Ajuntament, rebent matèries com ara la prevenció de riscos laborals, alfabetització informàtica, igualtat d’oportunitats i sensibilització mediambiental.

També les persones assistents al curs han rebut preparació per a la cerca d’ocupació tant per compte propi com per compte aliè.

En tot moment, han tingut el seguiment del professorat especialitzat, el qual ha informat puntualment a la regidora d’Ocupació, Lola Albert, així com a l’alcaldessa de Picassent, Conxa García, Precisament, les dos estigueren recentment amb l’alumnat per felicitar-los pel seu bon treball i aprenentatge.

Considerem i valorem la preparació d’estes persones i esperem i desitgem que puguen desenvolupar les seues potencialitats en l’àmbit laboral”, van manifestar les dos edils.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here