Compromis vol que Foios participe al Pla d'alcaldes de la UE per a reducir emissions de CO2

478

Foios. Ajuntament

Compromís per Foios vol que Foios forme part del moviment europeu per una millora de l’eficiència energètica i per això presentara al pròxim ple de l’Ajuntament una moció per a que Foios forme part del pacte que han subscrit els països de la Unió Europea per a reduir les emissions de CO2 un 20% abans del 2020.

Compromís considera que després de l’adopció, al 2008, del paquet de mesures de la UE sobre el canvi climàtic i energia, “els governs locals tenen un paper molt important a l’hora de reduir els efectes del canvi, sobretot si tenim em compte que aproximadament un 80% del consum energètic i d’emissions de CO2 està associat a les activitats urbanes”.

Per a fer realitat el seu compromís, els firmants del Pacte han d’elaborar un Inventari d’Emissions de Referència i presentar un Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible que resumisca les accions fonamentals que es preveu portar a terme.

Per tot açò Compromís per Foios demanarà que l’ajuntament forme part d’este pacte d’alcaldes i que es cree a l’ajuntament un Departament de Medi Ambient, dins d’Urbanisme, “i a més que el nou Pla General d’Ordenació Urbana contemple totes aquelles propostes que milloren l’eficàcia del consum energètic”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.