Compromís vol coneixer totes les actuacions municipals en la empresa concessionària de Parc Central i la Cotxera

446

Torrent. Parc Central. Piscina

Compromís per Torrent ha reclamat tota la informació relativa a les relacions i els acords presos entre els diferents govern municipals i l'empresa concessionària de les instal·lacions esportives de Parc Central i la piscina de la Cotxera de Torrent.

En concret el portaveu Vicent Beguer ha demanat per Registre d'Entrada totes les actes de les Comissions Tècniques de seguiment celebrades des que va atorgar-se la concessió administrativa en 2004. El motiu d'aquesta petició ve donat per l'estat de deteriorament en les relacions entre el govern municipal i els actuals concessionaris, i pel fet que Compromís no ha format mai part ni ha participat de les esmentades reunions de la Comissió de seguiment.

En paraules de Beguer, “no dubtem de la veracitat dels fets que conten les dues parts, però l'única manera d'assabentar-nos de l'actual situació és demanar tota la documentació relativa a les concessions administratives per a tindre una valoració el més aproximada possible a la realitat”.

Entre altra documentació que Compromís requerix, abanda de les actes, figuren la petició dels documents finals d'obra de les instal·lacions esportives, així com la recepció de les mateixes per part de l'Ajuntament, informació relativa a inversions fetes per l'empresa concessionària, cas d'existir-ne, propostes de viabilitat presentades per aquesta i finalment tindre accés a qualsevol conveni de col·laboració, permuta d'utilització d'instal·lacions o rebaixes de preu conveniades amb tercers (com fundacions o altres mercantils).

Compromís ha expressat que "la ciutadania de Torrent i els usuaris de les instal·lacions tenen dret a saber el que està passant més enllà de declaracions públiques o comunicats oficials, i l'única possibilitat d'aconseguir aquest objectiu és conéixer i fer pública tota la documentació administrativa relativa al seguiment d'aquestes concessions i els possibles acords presos entre les parts".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.