Compromís també denuncia a Àlvaro per presumptes irregularitats en la seua gestió com alcalde d'Alboraia

532

manuel-alvaro-01

Compromís per Alboraia ha denunciat per la via penal al que va ser alcalde pel Partit Popular d'Alboraia entre 1999 i 2011, Manuel Álvaro Manzano. Els tres regidors del grup municipal de Compromís, Àngels Belloch, Francesc Pastor i Màbel Redondo, van interposar divendres passat una querella criminal contra l'ex alcalde d'Alboraia per presumptes delictes d'ús d'informació privilegiada, negociacions prohibides a funcionaris públics, frau i prevaricació.

La denúncia de Compromís, segons explica Francesc Pastor a Hortanoticias.com, és “independent de la causa presentada als jutjats de Moncada però la intenció és que veja finalment pel mateix jutge que porta el cas als tribunals de Moncada”.

La decisió de Compromís ve motivada per l'existència de presumptes irregularitats en la gestió de l'ex alcalde del PP “que pot haver afectat de forma molt greu els interessos dels veïns i veïnes d'Alboraia”, fet pel qual esta formació ha considerat necessari acudir finalment als tribunals per tal d'aclarir els possibles indicis de delicte.

Compromís per Alboraia explica que “ hem esperat fins que hem pogut substanciar tots els indicis sobre les irregularitats comeses presumptament durant la presidència de Manuel Álvaro a l'Ajuntament d'Alboraia. Una vegada traslladats tots els indicis de responsabilitat penal a l'autoritat judicial competent, és aquesta la que s'haurà de pronunciar”.

Aquesta decisió de Compromís deixa al PSPV i,  òbviament, al PP d’Alboraia com les úniques formacions polítiques presents al Ple municipal que no han denunciat a l’ex alcalde Álvaro per presumptes irregularitats en la seua gestió.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.